Un autoturism al Serviciului de Protectie si Paza (SPP) a lovit ieri dimineata o femeie, in spatiul expozitional Romexpo, care s-a angajat in traversare fara sa se asigure. Femeia, care venise sa vada deschiderea Targului International Bucuresti, a f
Un autoturism al Serviciului de Protectie si Paza (SPP) a lovit ieri dimineata o femeie, in spatiul expozitional Romexpo, care s-a angajat in traversare fara sa se asigure. Femeia, care venise sa vada deschiderea Targului International Bucuresti, a fost transportata la Spitalul Elias. Aceasta se numeste Petronela Sandulescu si este din Drobeta Turnu Severin, are 23 de ani, in prezent fiind in afara oricarui pericol. Ea a suferit are un traumatism cranio-cerebral minor, cu o plaga de scalp pe o suprafata intinsa, care necesita suturare fiind internata la neurochirurgie si va ramane in continuare pentru supraveghere medicala, urmand sa i se coasa plaga. Tinerei i s-au facut ecografii abdominale si cardiace, precum si computer tomograf, iar toate investigatiile nu au evidentiat nici o leziune si nici o sangerare interna.
Masina, condusa de catre un angajat al SPP, a insotit coloana oficiala in care s-a deplasat spre Romexpo presedintele Traian Basescu, care a deschis oficial editia din acest an a TIB. In autoturism, o Dacia Logan, se aflau cameramanul si fotoreporterul oficial al Presedintiei. Autoturismul, implicat in accident, se deplasa cu viteza redusa si nu era inclus in pachetul de securitate, potrivit SPP acesta aflandu-se la aproximativ 400-450 de metri in fata coloanei oficiale.
Un echipaj al Brigazii de Politie Rutiera s-a deplasat la fata locului pentru a afla cauzele accidentului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.