Schimbarea modului in care bolnavii de diabet isi iau medicamentele de care au nevoie creeaza situatii disperate. La Barlad, 2.600 de bolnavi sunt pusi pe drumuri pentru ca in oras nu exista un medic specialist care sa le scrie retetele. Astfel, ei s
Schimbarea modului in care bolnavii de diabet isi iau medicamentele de care au nevoie creeaza situatii disperate. La Barlad, 2.600 de bolnavi sunt pusi pe drumuri pentru ca in oras nu exista un medic specialist care sa le scrie retetele. Astfel, ei sunt obligati sa mearga pana la Vaslui, unde doar doi medici ar trebui sa se ocupe de toti bolnavii. "Retetele pentru medicamente se eliberau la Barlad. Acum li s-a dat bolnavilor fisa medicala in mana si au fost trimisi la Vaslui. In oras nu au existat niciodata probleme, dar acum au aparut", ne-a declarat Banica Reta, ai carei parinti, de 82 si de 85 de ani, vor trebui sa mearga in "capitala" de judet.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.