Haosul institutional provocat de indolenta autoritatilor isi spune din nou cuvantul de aceasta data in cinematografie. Aflat „in prag de pensionare“, Decebal Mitulescu, (fostul) director al Centrului National al Cinematografiei (CNC), nu

Haosul institutional provocat de indolenta autoritatilor isi spune din nou cuvantul de aceasta data in cinematografie. Aflat „in prag de pensionare“, Decebal Mitulescu, (fostul) director al Centrului National al Cinematografiei (CNC), nu fusese informat de Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) de numirea unui director general interimar la CNC.

Decebal Mitulescu nu mai ocupa functia de director general al Centrului National al Cinematografiei de aproape o luna, mai exact din data de 15 septembrie. Cu toate acestea, Ministerul Culturii si Cultelor, institutie careia ii este subordonat Centrul, nu s-a invrednicit sa faca publica, in mod oficial, numirea unui director interimar pana cand se va organiza un concurs pentru ocuparea respectivului post. Si totusi, se pare ca CNC are un director interimar, in persoana Mihaelei Vartopeanu, care a fost numita in functie in data de 25 septembrie si care momentan... este in concediu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.