In ultimii ani, Capitala noastra a fost victima unor repetate agresiuni urbanistice, datorita unor investitori lipsiti de scrupule si a unor arhitecti fara constiinta profesionala, sprijiniti de autoritatile administrative, si chiar de Justitie. Dupa
In ultimii ani, Capitala noastra a fost victima unor repetate agresiuni urbanistice, datorita unor investitori lipsiti de scrupule si a unor arhitecti fara constiinta profesionala, sprijiniti de autoritatile administrative, si chiar de Justitie. Dupa construirea inadmisibila a celor doua blocuri ce distrug ambianta catedralelor catolica si armeana, iata ca o sentinta judiciara ii permite unui nou hraparet fara respect fata de Bucuresti sa mutileze orasul, si, ceea ce e foarte grav, sa suprime un spatiu verde. Din pacate, nici un om politic cu greutate, nici un ONG si prea putini intelectuali sprijina lupta pentru salvarea parcului Bordei, care este dusa curajos de dl Andrei Chiliman, sprijinit efectiv doar din motive politice de dl Vanghelie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.