Combinatul chimic Chimcomplex Borzesti ar putea imprumuta 6,7 milioane de euro pentru finantarea unor investitii si pentru modernizarea capacitatilor de productie, transmite Mediafax. Propunerea va fi discutata de actionarii firmei la 1 noiembrie, po
Combinatul chimic Chimcomplex Borzesti ar putea imprumuta 6,7 milioane de euro pentru finantarea unor investitii si pentru modernizarea capacitatilor de productie, transmite Mediafax. Propunerea va fi discutata de actionarii firmei la 1 noiembrie, potrivit anuntului de convocare a Adunarii Generale. Compania este controlata de societatea A2 Impex SRL, care detine 96,05% din actiuni. Societatea A2 Impex, parte a grupului Serviciile Comerciale Romane, a achizitionat in 2003, in cadrul privatizarii combinatului chimic, un pachet de peste 94,7% din actiuni.
Chimcomplex are un capital social de 221,8 milioane de lei. Actiunile companiei sunt listate pe piata Rasdaq, iar ultima tranzactie a avut loc in 11 august, la un pret de 0,12 lei pe actiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.