Desi toata lumea se astepta ca, in urma derby-ului de duminica, doar Dinamo si Rapid sa fie judecate, din pricina suporterilor, in cele din urma a fost sanctionata si Steaua. SUSPENDARI. Astfel, Comisia de Disciplina a hotarat ca fiecare echipa s

Desi toata lumea se astepta ca, in urma derby-ului de duminica, doar Dinamo si Rapid sa fie judecate, din pricina suporterilor, in cele din urma a fost sanctionata si Steaua.

SUSPENDARI. Astfel, Comisia de Disciplina a hotarat ca fiecare echipa sa sustina cate un meci din Liga 1 cu portile inchise, cluburile fiind si amendate cu cate 3.500 RON. Comisia a judecat, in prima faza, incidentele de la meciul Dinamo - Rapid, scor 3-1, cand suporteri ai celor doua echipe au rupt gardul si au patruns pe pista de atletism. Apoi, a judecat si cele petrecute la derby-ul Dinamo - Steaua, scor 1-0, cand fanii stelisti, dupa ce au fost provocati, au ripostat, ajungandu-se pana la a fi impuscati de jandarmi cu gloante de cauciuc. Meciurile fara spectatori vor fi etapa urmatoare: Rapid - Gloria, Steaua - CFR Cluj si Dinamo - Farul.

OFICIALI. Un capitol aparte l-a reprezentat judecarea cazurilor celor doi oficiali stelisti, Gigi Becali si Mihai Stoica. Astfel, dupa ce afirmase ca presedintele FRF, Mircea Sandu, a primit bani pentru ca o anume echipa sa ia campionatul, patronul Stelei a primit opt etape de suspendare si o amenda de 5.000 RON. La randul sau, pentru afirmatii calomnioase la adresa arbitrului Sorin Corpodean, managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica, a fost suspendat sase etape si amendat tot cu 50 de milioane de lei. Alti doi stelisti, Gigel Coman si Dorin Goian, vor sta cate doua, respectiv o etapa. Alt oficial judecat a fost Constantin Iacov, presedinte la FC National, care a fost suspendat sase etape si amendat cu 5.000 RON.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.