Nationala Romaniei a efectuat luni seara primul antrenament al cantonamentului ce precede partida de sambata, cu Belarus, din Ghencea, in preliminariile Euro 2008. La sedinta lejera, de o ora, comandata de selectionerul Victor Piturca au participat t
Nationala Romaniei a efectuat luni seara primul antrenament al cantonamentului ce precede partida de sambata, cu Belarus, din Ghencea, in preliminariile Euro 2008. La sedinta lejera, de o ora, comandata de selectionerul Victor Piturca au participat toti jucatorii convocati, cu exceptia lui Rosu, care a venit din Spania cu intarziere. A fost mai mult un antrenament de refacere, pentru ca multi dintre "tricolori" au evoluat duminica pentru echipele lor de club, iar ieri a fost programata tot o singura sedinta de pregatire, de la ora 17, la Mogosoaia, acolo unde echipa nationala si-a stabilit "cartierul general". La finalul antrenamentului de luni, dinamovistul Radu Stefan, surpriza selectionerului pentru acest meci, a crezut ca este o gluma cand a fost anuntat sa mearga la lot. "Baietii m-au primit foarte bine. Am avut ceva emotii, dar totul a fost in regula. Aseara cand am fost anuntat n-am dormit deloc toata noaptea. M-am odihnit abia aici, in cantonamentul nationalei. Parintilor mei le-am spus primii. Au fost foarte bucurosi, iar apoi am inceput sa-mi sun toti prietenii. Prima data am crezut ca e o gluma, dar dupa aia am vorbit cu nea Mircea (n.r. - Mircea Rednic) si mi-a confirmat ca e adevarat", a spus Stefan. Fostul dinamovist Florentin Petre s-a declarat un fan al Olandei in meciul pe care "portocala" il sustine tot sambata, la Sofia, cu Bulgaria, principala contracandidata a Romaniei la locul secund in grupa. "Bulgarii au acum meci greu cu Olanda si sa speram ca vor pierde, dar noi deja am inceput sa uitam meciul cu ei", a spus Petre. Singurul jucator care a refuzat sa vorbeasca cu ziaristii a fost Adrian Mutu, care a anuntat ca este in silenzio stampa pe termen nelimitat. Jucatorul Fiorentinei este suparat pe presa din Romania dupa publicarea pe larg a declaratiilor lui Gigi Grosu, chelnerul din Constanta care sustine ca a fost batut de Mutu chiar in timpul precedentului cantonament al Nationalei, la Mamaia, dinaintea meciurilor cu Bulgaria si cu Albania. Astazi, Piturca are prevazut in program un antrenament tactic de dimineata si traditionalul joc-scoala pe care Nationala il face de fiecare data cu trei zile inaintea jocului. "Tricolorii" ar putea infrunta chiar in Ghencea echipa de tineret a Stelei, ultimele discutii in acest sens fiind purtate aseara. (B.G.)
Bilete scumpe Biletele de intrare la meciul Romania - Belarus, programat sambata, de la ora 20.15, pe Stadionul "Steaua, vor fi comercializate incepand de astazi, ora 10, la casele de bilete ale arenei din Ghencea si la arenele "Dinamo", "Giulesti-Valentin Stanescu" si "Lia Manoliu". FRF a stabilit preturi destul de mari: 100 ROn la tribuna 0, 50 RON la tribuna I, 30 RON la tribuna a II-a si 10 RON la peluze. In ziua meciului nu vor fi vandute bilete decat in Ghencea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.