Chiar daca a fost exclus din PNL, deputatul Cristian Boureanu spune ca se considera in continuare liberal si va critica „devierile“ conducerii partidului, incercand sa capteze in jurul sau nemultumirile altor membri ai formatiunii condus

Chiar daca a fost exclus din PNL, deputatul Cristian Boureanu spune ca se considera in continuare liberal si va critica „devierile“ conducerii partidului, incercand sa capteze in jurul sau nemultumirile altor membri ai formatiunii conduse de Tariceanu. De altfel, Boureanu spera ca actualul presedinte liberal sa aiba zilele numarate la conducerea PNL si anunta ca se va alatura platformei politice pe care o pregateste in interiorul partidului tandemul Stoica- Stolojan.

Deputatul independent a criticat in termeni duri actuala conducere a liberalilor, spunand ca este cea mai slaba din perioada post-decembrista si ca in jurul premierului s-a format un grup de interese care practica un „linsaj politic“. Boureanu crede ca excluderile pe banda rulanta practicate de PNL reprezinta doar primul pas catre esecul politic pe care-l vor inregistra liberalii. El a fost dat afara din partid la sfarsitul saptamanii, dupa mai multe contre cu Tariceanu, premierul descriindu-l la un moment dat ca fiind „baiatul acela cu mucii pe freza“.

Partid cu miros de dictatura
„Calin Popescu Tariceanu raspandeste miros de dictatura si oportunism in PNL.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.