Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, este optimist in ceea ce priveste sansele Rapidului de a accede in 16-imile de finala ale Cupei UEFA de pe primul loc al grupei G, dar considera ca Dinamo va avea de luptat pentru a obtine locul trei in grupa B, ul
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, este optimist in ceea ce priveste sansele Rapidului de a accede in 16-imile de finala ale Cupei UEFA de pe primul loc al grupei G, dar considera ca Dinamo va avea de luptat pentru a obtine locul trei in grupa B, ultimul care asigura calificarea. "Rapid are sanse mari sa termine prima in grupa G, dar Dinamo nu stiu ce sa zic, poate doar locul trei. Dinamo ar trebui sa faca tot posibilul sa se califice in dauna lui FC Bruges, pentru ca altfel nu o vad bine", a declarat Dragomir. Presedintele LPF este de parere ca singura adversara care ii poate pune probleme Rapidului in grupa G este Paris Saint-Germain. "Poate PSG ar putea sa incurce Rapidul, dar nu stiu ce sa zic ca si astia sunt acum in Franta mai aproape de retrogradare decat de primul loc. Iar de Panathinaikos nu trebuie sa le fie frica, Grecia are campionatul mai slab ca al nostru. Deci e o grupa buna de tot pentru Rapid, poate sa ajunga departe", a precizat Dragomir. Oficialul LPF considera ca gruparea din Soseaua Stefan cel Mare a avut "un mare ghinion" la tragerea la sorti. "Norocul nu a mai fost de partea lui Dinamo de data asta. Sezonul trecut au avut sanse mari, dar n-au reusit sa treaca, acum au un mare ghinion. Ce e acolo in grupa aia, echipe tari de tot! De asta zic ca singura sansa pentru ei este calificarea de pe locul trei. Dar cine stie, poate pot sa detroneze pe Leverkusen si Tottenham", a adaugat presedintele LPF. Dragomir este de parere ca evolutiile lui Dinamo din campionatul intern, unde a obtinut 10 victorii consecutive, nu conteaza in cupele europene. "In Cupa UEFA e alta mancare de peste. Dinamo are multi tineri in echipa si de asta imi e mie frica. Nu au suficienta experienta in strainatate", a mai spus Dragomir.
Lupescu: "Dinamo sa se bucure!"
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ieri ca Dinamo ar trebui sa fie bucuroasa pentru ca va juca in compania unor echipe precum Tottenham, Bayer Leverkusen, FC Bruges si Besiktas Istanbul. "Este o grupa frumoasa, cu echipe atractive. Dinamo trebuie sa se bucure ca aduce astfel de echipe la Bucuresti. Au sanse foarte bune de calificare. Anul trecut le-a lipsit doar norocul ca sa se califice. Grupa Rapidului este mai usoara", a spus Lupescu. Oficialul federal, care a jucat la gruparea din Leverkusen intre 1990 si 1996, este convins ca partida Dinamo - Bayer va fi una placuta. "Bayer este in reconstructie, o echipa tanara, in formare. Este o formatie buna in continuare, care practica un fotbal frumos. Va iesi un meci placut", a completat Lupescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.