Dupa ce a testat timp de o luna statutul de parlamentar independent, fostul pesedist Dan Ioan Popescu si-a descoperit afinitati conservatoare si  s-a inrolat ieri in partidul lui Dan Voiculescu. El a primit postul de primvice-presedinte al PC s

Dupa ce a testat timp de o luna statutul de parlamentar independent, fostul pesedist Dan Ioan Popescu si-a descoperit afinitati conservatoare si s-a inrolat ieri in partidul lui Dan Voiculescu. El a primit postul de primvice-presedinte al PC si se va ocupa de reorganizarea filialelor partidului. Conservatorii asteapta ca si alti pesedisti sa vina in PC in urmatoarea perioada, pe lista de asteptare fiind vreo paisprezece parlamentari, dintre care trei se pare ca-si vor anunta intrarea in acest partid chiar saptamana viitoare.

Fostul presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti a fost primit cu unanimitate de voturi in partidul lui Dan Voiculescu si a primit un post pe masura pretentiilor sale. El a plecat din PSD la inceputul lunii septembrie, in urma scandalurilor legate de averea sa si, initial, se gandise sa se retraga din viata politica, insa negocierile cu presedintele PC i-au dat peste cap planurile. In ciuda acestui deficit de imagine, conservatorii spun ca primirea lui DIP va fi un castig pentru partid, iar noul sef al PC se va implica in coordonarea organ izatiilor teritoriale ale partidului.

Pesedisti, pe lista de asteptare
„Probabil, in PC se vor inscrie si alti membri PSD, va fi insa optiunea dansilor...Ei vor decide daca este cazul sa vina alaturi de mine sau nu“, a punctat Dan Ioan Popescu. Pe de alta parte, liderul conservator Dan Voiculescu a
precizat ca a avut mai multe intalniri si cu fostul presedinte PSD Adrian Nastase caruia i-a transmis ca e bine-venit in PC. „Nici noi, nici domnul Nastase, nu am luat nici o decizie. In octombrie-noiembrie urmeaza sa luam o hotarare“, a declarat Voiculescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.