Fostul sef al organizatiei PSD Bucuresti deputatul Dan Ioan Popescu si-a anuntat, ieri, inscrierea in PC, conducerea partidului numindu-l direct prim-vicepresedinte si responsabil cu reorganizarea filialei din Capitala a conservatorilor. Popescu a re
Fostul sef al organizatiei PSD Bucuresti deputatul Dan Ioan Popescu si-a anuntat, ieri, inscrierea in PC, conducerea partidului numindu-l direct prim-vicepresedinte si responsabil cu reorganizarea filialei din Capitala a conservatorilor. Popescu a recunoscut ca a avut "mai multe intalniri" cu Dan Voiculescu, dar a negat informatiile potrivit carora si-ar fi negociat, in paralel, inscrierea in PNL. Daca noua "achizitie" a lui Voiculescu a evitat sa confirme inregimentarea, in perioada urmatoare, a unor fosti colaboratori de-ai sai din PSD, liderul PC a facut cunoscut ca a avut intalniri si cu Adrian Nastase.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.