Casa de Economii si Consmenatiuni a adaugat la portofoliul de produse un credit dedicat persoanelor fizice autorizate si agentilor economici care activeaza in domeniul agriculturii, informeaza un comunicat al bancii. Lansat sub denumirea ProAgricol,
Casa de Economii si Consmenatiuni a adaugat la portofoliul de produse un credit dedicat persoanelor fizice autorizate si agentilor economici care activeaza in domeniul agriculturii, informeaza un comunicat al bancii. Lansat sub denumirea ProAgricol, produsul poate fi utilizat pentru achizitionarea de echipamente agricole noi si second-hand. Perioada de aprobare a creditului este de trei zile, finantarea putand fi garantata cu bunurile achizitionate. Graficul de rambursare variaza in functie de sezonalitatea activitatii din agricultura. Suma maxima ce poate fi imprumutata merge pana la 550.000 lei. CEC a incheiat deja un contract de finantare cu societatea comerciala MAT Craiova, un important producator de echipamente si utilaje agricole. CEC este o banca fondata in anul 1864 si are in prezent un capital social de 149,7 milioane lei, active totale de peste 6 miliarde lei si o retea de 1.391 unitati, in mediul urban si rural. Banca are ca obiectiv principal in 2006 cresterea cotei de piata prin atragerea de noi clienti, persoane fizice si juridice, dar si mentinerea clientelei actuale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.