Iuliu Muresan (foto), presedintele lui CFR Cluj, a anuntat ieri ca echipa sa va reveni pe stadionul propriu incepand de pe 21 octombrie, dupa ce in ultima parte a campionatului trecut si in cele zece etape scurse din acesta a evoluat in meciurile con
Iuliu Muresan (foto), presedintele lui CFR Cluj, a anuntat ieri ca echipa sa va reveni pe stadionul propriu incepand de pe 21 octombrie, dupa ce in ultima parte a campionatului trecut si in cele zece etape scurse din acesta a evoluat in meciurile considerate pe teren propriu la Dej. "In 21 octombrie vom juca pe terenul nostru meciul cu FC Arges. S-au incheiat lucrarile la stadionul din Gruia si la schimbarea gazonului, care ne-au costat peste 300.000 de euro", a spus oficialul clujean. Muresan a anuntat ca CFR-ul are ganduri mari cu arena proprie, patronul Arpad Paszkany fiind dispus sa investeasca sume uriase. "Dorim sa schimbam si tabela electronica pana la finalul turului, iar anul viitor, daca vom primi o concesiune a stadionului sau vom face o asociere cu Ministerul Transporturilor, vrem sa investim peste 10 milioane de euro in constructia unei noi tribune si a unei nocturne, plus asigurarea locurilor de parcare", a spus Iuliu Muresan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.