Incepand cu luna octombrie, OMV Carrera 100 este disponibila in toate statiile de distributie OMV si in noile statii PETROMV din Romania. OMV Carrera 100 este noua denumire a benzinei OMV Super 100, care a fost lansata pe piata din Romania in 2004 si
Incepand cu luna octombrie, OMV Carrera 100 este disponibila in toate statiile de distributie OMV si in noile statii PETROMV din Romania. OMV Carrera 100 este noua denumire a benzinei OMV Super 100, care a fost lansata pe piata din Romania in 2004 si este introdusa ca un nou produs in portofoliul PETROMV.
OMV Carrera 100 este singurul tip de benzina din Romania cu cifra octanica 100 si este produsa in Austria, fiind rezultatul unor tehnologii de ultima ora in productia carburantilor de inalta calitate. Acest carburant ecologic, fara sulf, protejeaza nu doar motorul masinii conferindu-i rezistenta la uzura si coroziune, dar si mediul inconjurator, prin emisii reduse de gaze. Pachetul aditiv de ultima tehnologie asigura eficienta si puterea motorului pe termen lung si, in acelasi timp, imbunatateste performanta acceleratiei.
OMV Romania a inceput operatiunile in octombrie 1998 si a deschis prima statie de distributie in anul 1999. In prezent, reteaua cuprinde 73 statii de distributie carburanti in intreaga tara.
PETROMV reprezinta reteaua premium a statiilor de distributie Petrom. In prezent exista 18 statii PETROMV care functioneaza in Romania, prima fiind deschisa in Bucuresti in octombrie 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.