Americanca Rebecca Ward, in varsta de numai 16 ani, a castigat finala probei feminine de sabie din cadrul CM de scrima de la Torino, dupa ce a invins-o in finala pe compatrioata sa, campioana olimpica Mariel Zagunis, cu scorul de 15-11. Medaliile de
Americanca Rebecca Ward, in varsta de numai 16 ani, a castigat finala probei feminine de sabie din cadrul CM de scrima de la Torino, dupa ce a invins-o in finala pe compatrioata sa, campioana olimpica Mariel Zagunis, cu scorul de 15-11. Medaliile de bronz au fost adjudecate de o alta americanca, Sada Jacobson (invinsa in semifinale de Mariel Zagunis, cu 15-10) si de coreeanca Hye Lim Kim (intrecuta in semifinale, scor 15-14, de Rebecca Ward). In ceea ce le priveste pe romance, Andreea Pelei a ocupat locul 53, Irina Covaliu a terminat pe 60, iar Bianca Pascu pe 69. La spada masculin, titlul mondial a revenit chinezului Lei Wang, care l-a invins in finala pe portughezul Joaquim Videira, cu 6-5 (conform regulii mortii subite), bronzul revenind estonianului Sven Jarve (12-15 cu Videira) si canadianului Igor Tihomirov (6-15 cu Lei) in semifinale. Dintre romani, Alexandru Nyisztor a ocupat locul 8 (cel mai bun pentru competitorii nostri la aceasta editie, pana acum), Adrian Pop a terminat pe 14, Cosmin Kortyanu pe 84 si Ciprian Lapuste pe 137.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.