Lipsa concurentei determina preturi mai mari pe segmentul hotelier din Capitala fata de alte orase din lume, a declarat Eric Lepleux, vicepresedinte executiv pentru segmentul de hoteluri si marketing in cadrul lantului hotelier international Accor. <
Lipsa concurentei determina preturi mai mari pe segmentul hotelier din Capitala fata de alte orase din lume, a declarat Eric Lepleux, vicepresedinte executiv pentru segmentul de hoteluri si marketing in cadrul lantului hotelier international Accor.
Francezii de la Accor sunt prezenti la nivel local cu patru hoteluri operate in sistem de management (Sofitel si doua Ibis in Capitala, precum si un Ibis in Constanta), dar si cu o investitie proprie in valoare de 40 mil. euro in unitatea de patru stele Novotel din Bucuresti.
"Este vorba despre legea cererii si a ofertei. Am deschis doar de cateva saptamani hotelul Novotel si este deja plin", spune Lepleux. Potrivit acestuia, in cativa ani, cand piata va ajunge la o anumita maturitate, grupul ar putea adopta o alta politica de preturi in ceea ce priveste Novotel Bucarest City Centre.
"Clientul dicteaza tarifele", explica reprezentantul Accor. Acesta este unul dintre singurii oficiali ai lanturilor hoteliere care vorbeste deschis despre politica de preturi din Romania. Bucuresti activeaza pe un nivel tarifar similar cu orase precum Paris sau Londra.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.