Patru centrali si doi asistenti au fost retrogradati in Divizia D sau au primit interdictia de a mai arbitra pina toamna viitoare.

Comisia Centrala de Arbitri a luat cele mai drastice masuri cu arbitrii care au comis greseli flagrante
Patru centrali si doi asistenti au fost retrogradati in Divizia D sau au primit interdictia de a mai arbitra pina toamna viitoare.

Comisia Centrala de Arbitri a luat cele mai drastice masuri cu arbitrii care au comis greseli flagrante la ultima etapa a campionatului. Inclus pe lista celor propusi sa primeasca ecuson FIFA, centralul Lucian Dan, care a oficiat meciul Ceahlaul - Poli Timisoara, a fost retinut de la delegari in Liga I tot restul campionatului, in timp ce unul dintre asistentii meciului de la Piatra-Neamt, Aurel Florescu, a fost retrogradat in Divizia D. Contestat atit de Poli Iasi, cit si de Steaua, arbitrul Tiberiu Lajos nu va mai oficia pina la finalul acestui tur de campionat. Din cauza erorilor de la meciurile CFR Cluj - FC Vaslui si Rapid - FC Arges, centralii Marius Martis si Victor Berbecaru au fost retinuti de la delegari pe o perioada nedeterminata. Pentru prestatia de la meciul Farul - FC National, asistentul Bogdan Medrea a fost retrogradat in Liga a II-a.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.