motivatii diferite. Unii ziceau ca o fac pentru bani, dar asta e iarasi o minciuna, pentru ca banii pe care ii primeau erau foarte putini. Altii, insa, se doreau tot timpul la aceste spectacole. Femei, barbati, actrite si actori se suparau daca
motivatii diferite. Unii ziceau ca o fac pentru bani, dar asta e iarasi o minciuna, pentru ca banii pe care ii primeau erau foarte putini. Altii, insa, se doreau tot timpul la aceste spectacole. Femei, barbati, actrite si actori se suparau daca nu erau filmati. Dadeau telefon la partid si intrebau daca are sau n-are partidul ceva cu ei. La un moment dat, l-am intrebat pe unul dintre ei, un mare actor, care a murit la putin timp dupa `90, de ce facea asta, intr-o dimineata, la radio. El mi-a retezat-o scurt si mi-a spus:
Uite ce e, poti sa stii despre mine urmatorul lucru: daca pe mine ma cheama cineva sa invart si roata aia de unde se trag numerele la Loto, o fac daca primesc bani
. Avea cinismul de a spune si chestia asta!.. Era unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut Romania de o vreme incoace.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.