Editia din acest an a Targului Tehnic Bucuresti - TIB a reunit 951 de firme exponente, din care 621 sunt companii romanesti, iar 330 din state precum Austria, Belgia, Bulgaria, Olanda, Polonia, Statele Unite ale Americii. A 31-a editie a TIB are loc
Editia din acest an a Targului Tehnic Bucuresti - TIB a reunit 951 de firme exponente, din care 621 sunt companii romanesti, iar 330 din state precum Austria, Belgia, Bulgaria, Olanda, Polonia, Statele Unite ale Americii. A 31-a editie a TIB are loc in perioada 3-7 octombrie 2006, in cadrul complexului expozitional Romexpo. Firmele participante la TIB 2006 activeaza in domeniul energiei, ingineriei electrice, automatizarilor, comunicatiilor, serviciilor, pompelor, compresoarelor etc. Cele mai multe firme straine provin din Germania, care participa cu 120 de firme, in timp ce din Franta participa 50 de firme. In aceeasi perioada, va fi organizat si a zecea editie a expozitiei internationale de inventii, cercetare stiintifica si tehnologii noi - Inventika 2006. La aceasta editie s-au inscris 39 de participanti individuali sau de grup, cu peste 210 de inventii, din Croatia, Republica Moldova, Romania, Rusia, Ungaria, Ucraina etc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.