Actrita Scarlett Johansson, in varsta de 21 de ani, a fost declarata ""cea mai sexy femeie in viata"" de catre cititorii revistei Esquire. Starul din ""Rataciti printre cuvinte"" (""Lost in Translation"") apare pe coperta numarului pe noiembrie al re

Actrita Scarlett Johansson, in varsta de 21 de ani, a fost declarata ""cea mai sexy femeie in viata"" de catre cititorii revistei Esquire. Starul din ""Rataciti printre cuvinte"" (""Lost in Translation"") apare pe coperta numarului pe noiembrie al revistei pentru barbati imbracata cu o mini-rochie alba, creata de Calvin Klein. Johansson nu este deloc impresionata de noul ei titlu. Ea sugereaza ca prefera sa fie admirata pentru alte atribute decat sex appeal-ul. ""Cum ramane cu mintea mea? Cu inima mea? Cu rinichii si vezica mea biliara?"", spune ea intr-un interviu din revista. Tanara actrita a lucrat deja cu mari regizori, precum Woody Allen pentru ""Match Point"" si Brian de Palma pentru ""The Black Dahlia"". (Adriana V. Paduraru)

PE SCURT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.