Al doilea hypermarket Auchan va fi deschis anul viitor in cartierul Berceni, dupa ce primul complex care poarta aceasta marca isi va deschide portile in luna noiembrie 2006, in zona Titan din Bucuresti. Fiecare dintre aceste complexuri reprezinta
Al doilea hypermarket Auchan va fi deschis anul viitor in cartierul Berceni, dupa ce primul complex care poarta aceasta marca isi va deschide portile in luna noiembrie 2006, in zona Titan din Bucuresti.

Fiecare dintre aceste complexuri reprezinta o investitie de circa 40 de milioane de euro, a anuntat Gerald Puttemans, directorul grupului in tara noastra.
""Auchan va fi primul hypermarket din sudul Capitalei, deschiderea sa venind sa acopere o nevoie reala a populatiei din zona pentru un astfel de magazin de mari dimensiuni"", a mai spus Gerald Puttemans. El a mai precizat ca magazinul din Berceni va face parte dintr-un proiect comercial amplu, care va
cuprinde si un mall cu 250 de magazine si restaurante. Viitorul hypermarket va avea o suprafata de vanzare de 14.000 metri patrati, 80 de case de marcat si 1.800 de locuri de parcare.
PLANURI. Auchan Romania are o politica de dezvoltare rapida, deoarece intentioneaza sa deschida cate doua magazine in fiecare an, in Bucuresti si in orasele importante. Grupul francez este una dintre cele mai importante companii de retail din lume, cu 366 de hypermarketuri in Franta, Spania, Portugalia, Italia, Luxemburg, Polonia, Italia, Rusia, Maroc, China si Taiwan. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.