""O cantareata exceptionala, frumoasa, carismatica, luptatoare... care se afla in prag de lansare"". Natalia Barbu nici nu exista pe piata, dar deja cucereste Romania! Mai sa fie! Dupa ultimul comunicat primit de la Cat Music se pare ca s-a desc
""O cantareata exceptionala, frumoasa, carismatica, luptatoare... care se afla in prag de lansare"". Natalia Barbu nici nu exista pe piata, dar deja cucereste Romania!


Mai sa fie! Dupa ultimul comunicat primit de la Cat Music se pare ca s-a descoperit cantareata care stie sa cante si se intampla sa fie si frumoasa! Ne-a impresionat pana la lacrimi declaratia directorului general Dan Popi, pe care v-o oferim cu inima tremurand de emotie: ""Unele cantarete de la noi sunt frumoase, altele nu sunt asa de frumoase, dar sunt carismatice. Mai sunt si altele care canta foarte bine (nu multe). Cele care canta bine se intampla sa fie frumoase sau macar carismatice. Natalia Barbu este o cantareata exceptionala, frumoasa si carismatica. Este cel mai important proiect nou Cat Music din aceasta zona. Am decis sa ma implic personal in promovarea Nataliei si sa o fac cu toata convingerea, pentru ca ea merita, iar soarta nu a favorizat-o pana acum in cariera"". Cata sinceritate! Daca pentru Popi, Natalia este cel mai important proiect din aceasta zona - crepusculara, adaugam noi - ne imaginam ce proiecte de viitor are Cat Music!
DEASUPRA CAINILOR. Dar sa revenim la comunicatul de presa prin care ni se aduce la cunostinta cine este basarabeanca din Casa lui Dan Popi. ""Natalia Barbu este nascuta la Chisinau, la 22 august 1979, la pragul dintre zodia Leului si-a Fecioarei. Luptatoare, plina de stralucire, ambitioasa si foarte energica. A participat mai intai la concursul «Mihaela Runceanu» din Buzau si de aici spre Mamaia n-a mai fost decat un pas... A parcurs un drum lung. A muncit, s-a perfectionat, si-a facut un repertoriu solid. Acum se afla in prag de lansare a primului sau album. Ii plac foarte mult cainii (are un rotweiller, de care nu suporta sa stea departe). Dar deasupra acestora sta dragostea sa pentru muzica"". Stop. Deasupra cui sta dragostea pentru muzica? Deasupra cainilor?
SARACA! O fi trecut Natalia pragul unei case mari, dar are parte de o promovare de toata jena. Poate ca Dan Popi a vrut sa faca o miscare inteligenta, avandu-l drept model pe Paul Nanca, patronul care a luat-o sub acoperis pe Alexandrina, o alta basarabeanca frumoasa si talentata. Doar ca Popi nu si-a tinut gura si a facut-o de ras chiar in pragul lansarii!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.