Un nou complex, Liziera Residence, va fi lansat in aceasta saptamana pe piata imobiliara. Este amplasat pe soseaua Pipera - Tunari, langa Scoala Americana, intr-o locatie de top pentru Bucuresti, in apropierea Gradinei Zoologice si a noului car
Un nou complex, Liziera Residence, va fi lansat in aceasta saptamana pe piata imobiliara.

Este amplasat pe soseaua Pipera - Tunari, langa Scoala Americana, intr-o locatie de top pentru Bucuresti, in apropierea Gradinei Zoologice si a noului cartier Baneasa, aflat in constructie. Ansamblul este alcatuit din 176 de apartamente, se intinde pe 52.000 mp si ofera pentru locuitori 267 de locuri si spatii de parcare.
PRETURI. Preturile pentru achizitie variaza intre 1.200 si1.450 de euro fara TVA. Astfel, un apartament cu doua camere a carui suprafata variaza intre 122-176 mp va putea fi cumparat cu preturi intre 140.000 si 215.000 euro, fara TVA, iar cele cu trei camere vor costa intre 200.000 si 300.000 de euro, fara TVA. Complexul va cuprinde apartamente cu una, doua, trei si patru camere, precum si patru duplexuri cu suprafete cuprinse intre 325 si 340 de mp. Preturile de achizitie se situeaza intre 380.000 si 430.000 de euro, fara TVA.
INVESTITOR. Cu o investitie de 35 milioane de euro, Ferco Investments SA, dezvoltatorul proiectului, va livra pe piata in 2008 patru blocuri de locuinte: Stejar, Paltin, Arin si Frasin. Trei dintre aceste imobile vor fi alcatuite din subsol, parter si sapte etaje, iar celalalt bloc va avea subsol, parter si zece etaje. ""Ferco Investments face parte dintr-un grup american cu activitati in domeniul rezidential din Marea Britanie, Statele Unite, Germania, Canada, India si Ungaria"", anunta specialistii companiei CB Richard Ellis, agentul exclusiv pentru Liziera Residence. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.