Claudiu Niculescu, atacantul dinamovist care a inchis tabela, s-a declarat convins ca victoria impotriva Rapidului va inchide gura contestatarilor "cainilor". "Azi am jucat pentru toata suflarea dinamovista, pentru Mircea Rednic, pentru noi, pentru c
Claudiu Niculescu, atacantul dinamovist care a inchis tabela, s-a declarat convins ca victoria impotriva Rapidului va inchide gura contestatarilor "cainilor". "Azi am jucat pentru toata suflarea dinamovista, pentru Mircea Rednic, pentru noi, pentru ca ne-am simtit destul de rau dupa acuzatiile de dupa meciul cu Steaua. Iata ca am castigat si cu arbitri straini si le-am dat peste nas multora. Diferenta dintre un joc cu arbitru strain si unul cu romani a fost de doua goluri, daca este sa comparam derby-urile", a spus Niculescu. Acesta a avertizat ca, in ciuda diferentei de puncte fata de Steaua, campionatul nu e jucat. "Suntem la jumatatea drumului. Ne-am distantat de Steaua si Rapid, dar trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa nu ridicam nasul pe sus. Daca o sa fim modesti, cu greu ne va mai invinge o echipa din Romania", a punctat Niculescu. "E bine ca vin doua saptamani de pauza si ca trebuie sa stam departe de tot ce inseamna fotbal, pentru ca au fost doua luni si jumatate in care am jucat foarte mult", a rasuflat usurat Catalin Munteanu, cu o prestatie modesta impotriva Rapidului. "Cand primim un gol dam trei. S-a vazut si cu Timisoara. Se vede ca celelalte contracandidate pun presiune pe arbitri, iar acestia ne defavorizeaza in multe momente. Steaua e in scadere de forma, se gandesc mai mult la arbitraj si nu la jocul lor. Avem foame mai multa de performanta decat de bani", a spus si Andrei Margaritescu. De partea cealalta, frustrare mare. "Am pierdut pentru ca suntem prostii satului. Ne-am batut singuri. Nu stiu daca ii mai poate prinde cineva pe Dinamo. Suntem la 14 puncte distanta de ei. Noi trebuie sa castigam cinci meciuri, iar ei sa piarda cinci si este destul de greu", a spus capitanul rapidist. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.