Starul muzicii pop George Michael a fost arestat si ulterior eliberat pe cautiune, dupa ce politia londoneza l-a gasit dormind la volan si avand asupra sa o cantitate de cannabis. Stirea a fost anuntata de tabloidul britanic The Sun si preluata ulter
Starul muzicii pop George Michael a fost arestat si ulterior eliberat pe cautiune, dupa ce politia londoneza l-a gasit dormind la volan si avand asupra sa o cantitate de cannabis. Stirea a fost anuntata de tabloidul britanic The Sun si preluata ulterior de majoritatea presei. Artistul, in varsta de 43 de ani, a fost arestat duminica, dupa ce politia a gasit asupra sa o substanta ilegala, relateaza Reuters, citata de Mediafax. "Duminica, in jurul orei 02:22 GMT, ofiterii de politie au fost informati ca exista un vehicul stationat cu un sofer inauntru care impiedica circulatia" in nordul Londrei, a confirmat un purtator de cuvant din partea politiei londoneze.
Politia a deschis o ancheta, deoarece s-a constatat ca starul nu era capabil sa conduca o masina. Partenerul lui Michael, Kenny Goss, a declarat pentru The Sun ca artistul nu are nimic de comentat. "Este bine si i-am cumparat ceva de la McDonal's," a spus acesta.
Este al patrulea incident de acest gen in care a fost implicat George Michael in ultimele opt luni si, totodata, a treia oara cand cantaretul este gasit adormit la volan.
In februarie, Michael a fost arestat pentru posesie de droguri si a recunoscut ca a fost "propria sa greseala stupida, ca de obicei". Nu este prima data cand George Michael are probleme cu legea. Artistul a mai fost arestat, in aprilie 1998, pentru acte indecente intr-o toaleta publica din Los Angeles. Dupa incident, Michael a incheiat ani intregi de speculatii cu privire la orientarea sa sexuala, anuntand public ca este homosexual.
In urma "evenimentului", Michael a scris un cantec, "Outside", ale carui versuri si videoclip au fost inspirate de incidentul din toaleta. George Michael, in varsta de 42 de ani, este autorul melodiei "Careless Whisper", unul dintre cele mai mari succese ale anilor '80. Si-a inceput cariera muzicala in duetul pop "Wham!", iar in 1987 a inregistrat primul sau album solo, "Faith". Albumele sale s-au vandut in 80 de milioane de exemplare. Cel mai recent, "Patience", s-a situat in topul celor mai bine vandute albume din Marea Britanie, la lansarea sa pe piata in 2004. In septembrie, artistul si-a inceput in Spania primul sau turneu din ultimii 15 ani, "25 Live", organizat pentru a marca implinirea a 25 de ani de cariera muzicala. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.