Echipa nationala de fotbal in sala a Romaniei a fost repartizata in grupa B a primului tur de calificare la CE de futsal 2007, alaturi de reprezentativele similare ale Letoniei, Angliei si Bulgariei. Tragerea la sorti a avut loc luni, la Nyon. AVANT
Echipa nationala de fotbal in sala a Romaniei a fost repartizata in grupa B a primului tur de calificare la CE de futsal 2007, alaturi de reprezentativele similare ale Letoniei, Angliei si Bulgariei. Tragerea la sorti a avut loc luni, la Nyon.
AVANTAJ. Toate partidele grupei B vor avea loc la Deva, in perioada 15-21 ianuarie 2007. Acest prim tur de calificare este alcatuit din trei grupe, din care vor merge in faza superioara castigatoarele acestora, precum si cele mai bune doua echipe clasate pe locurile secunde. In cazul in care echipa Romaniei va castiga grupa, va evolua in perioada 18-25 februarie 2007 in Slovenia, in grupa G a celui de-al doilea tur preliminar, alaturi de nationala tarii-gazda, Belgia, si de Republica Moldova. Daca va incheia primul tur in postura de cea mai bine clasata echipa de pe pozitia secunda, Romania va evolua in grupa D a turului doi preliminar, alaturi de Olanda (gazda partidelor din aceasta grupa), Serbia si Azerbaidjan. In ultima situatie posibila, daca tricolorii se vor califica de pe pozitia a doua, dar nu vor avea cel mai bun punctaj, vor juca in grupa C cu Spania, Polonia si Macedonia, spaniolii fiind gazdele acestei grupe. La turneul final al Campionatului European de fotbal in sala, organizat in Portugalia in luna noiembrie a anului viitor, vor participa selectionata tarii-gazda, impreuna cu castigatoarele celor sapte grupe din turul doi preliminar. (Vicentiu Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.