Ratarea calificarii in turul urmator din preliminariile CE de catre selectionata ""under 17"" a Romaniei a inflamat spiritele la nivelul conducerii federatiei, dupa ce tricolorii mici au ratat accederea in faza superioara, din cauza golaverajului in
Ratarea calificarii in turul urmator din preliminariile CE de catre selectionata ""under 17"" a Romaniei a inflamat spiritele la nivelul conducerii federatiei, dupa ce tricolorii mici au ratat accederea in faza superioara, din cauza golaverajului in fata mult mai modestei reprezentative a Islandei.
ACUZE. ""Antrenorii s-au ocupat mai mult sa duca jucatorii la impresari. Mai multi copii au spus ca antrenorul i-a dus la impresarul cutare, altii la impresarul cutare... cred ca aici sunt interese financiare. In nici un caz, Guda nu va mai continua. Cinci, sase jucatori nu au ce cauta in echipa"", a spus directorul general al FRF, Ionut Lupescu (foto). Altfel, FRF a pus in vanzare biletele pentru meciul cu Belarus, care se va disputa sambata, 7 noiembrie, cu incepere de la ora 20:30. Tichetele au urmatoarele preturi: peluze - 10 Ron, tribuna a II-a - 30 Ron, tribuna I - 50 Ron si tribuna 0 - 100 Ron. Biletele pot fi procurate de la stadioanele Steaua, Dinamo, Giulesti si Complexul ""Lia Manoliu"". (Vicentiu Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.