Patronul gruparii pitestene, Cornel Penescu, l-a sunat pe actualul tehnician al lui CFR Cluj, propunandu-i sa o preia pe FC Arges. Situatia tensionata dintre conducatorii lui CFR Cluj si antrenorul Dorinel Munteanu l-a facut pe ultimul sa se ga

Patronul gruparii pitestene, Cornel Penescu, l-a sunat pe actualul tehnician al lui CFR Cluj, propunandu-i sa o preia pe FC Arges.

Situatia tensionata dintre conducatorii lui CFR Cluj si antrenorul Dorinel Munteanu l-a facut pe ultimul sa se gandeasca serios daca mai ramane sau nu la gruparea clujeana.
Astfel, tehnicianul a fost contactat zilele trecute de patronul celor de la FC Arges, Cornel Penescu, acesta recunoscand ca doreste sa-l inlocuiasca pe italianul Giuseppe Giannini, care astazi va reveni din Italia. ""Am luat in calcul varianta schimbarii antrenorului. Discut cu mai multi in acest moment"", a declarat Penescu. Surse din cadrul gruparii clujene sustin ca Dorinel Munteanu este nemultumit de atitudinea oficialilor clujeni din ultimele saptamani, mai ales din momentul in care s-a zvonit ca va fi inlocuit cu Ioan Ovidiu Sabau. Daca partile vor ajunge la un acord, ""Munti"" va primi un salariu de 300.000 de euro pe sezon. Penescu ii va achita si alti 200.000 de euro, clauza de reziliere a contractului cu CFR. Obiectivul va fi evitarea retrogradarii, FC Arges ocupand, dupa zece etape, ultima pozitie in Liga 1, cu doar 3 puncte.

MUNTEANU A ANUNTAT DIN CANTONAMENT CA PLEACA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.