Rapid are sanse reale sa prinda cel putin locul trei in grupa, in vreme ce Dinamo va trebui sa infrunte patru adversari redutabili. Rapidistii sunt increzatori in calificare si se considera destul de norocosi, in vreme ce dinamovistii sunt cons

Rapid are sanse reale sa prinda cel putin locul trei in grupa, in vreme ce Dinamo va trebui sa infrunte patru adversari redutabili.

Rapidistii sunt increzatori in calificare si se considera destul de norocosi, in vreme ce dinamovistii sunt constienti ca au cazut intr-o grupa grea.
NOROCOSI. Stoperul giulestenilor, Ionut Rada, a declarat ca ""avem o grupa buna si, oricum, am fost mai norocosi decat cei de la Dinamo"". In privinta adversarelor, jucatorul lui Razvan Lucescu a mai comentat: ""La prima vedere, este o grupa buna pentru Rapid, dar sunt echipe importante in Europa. Sa nu uitam ca Mlada, chiar daca nu este un nume prea cunoscut, a castigat titlul in Cehia. Trebuie sa avem grija cu grecii de la Panathinaikos, care sunt in top si joaca bine, iar PSG nu mai este echipa care a fost, a inceput destul de slab"". La randul sau, portarul Danut Coman a spus: ""La prima vedere pare o grupa accesibila, dar din punctul meu de vedere este foarte grea. Panathinaikos si PSG sunt nume mari in Europa si nu mai au nevoie de nici o prezentare, Hapoel Tel-Aviv stiu ca are un buget foarte mare, iar Mlada Boleslav a eliminat in turul I pe Olympique Marseille. Dintre toate, Panathinaikos este cel mai greu adversar. Este mult peste PAOK Salonic, grecii pe care i-am intalnit sezonul trecut"".
MOBILIZATI. Chiar daca vor intalni adversari puternici, dinamovistii par decisi sa rastoarne calculele hartiei. ""Daca vom trece de aceasta grupa, nimeni nu o sa ne mai opreasca pana in finala. Cred ca si adversarilor nostri le este frica de Dinamo atunci cand se uita la clasament si vad ca suntem pe primul loc. Pentru aceasta tragere la sorti, nu o sa le mai raspund la telefon lui Borcea si lui Turcu"", a incheiat, in gluma, antrenorul ""cainilor"", Mircea Rednic. ""Vor fi meciuri interesante, desi multi vor spune ca sunt nebun, eu cred ca vom trece de grupe si vom ajunge in primavara europeana. Nu trebuie sa ne speriem, fotbalul trebuie jucat cu incredere si forta. Si Dinamo este la nivelul celorlalte echipe ale grupei"", a spus atacantul Claudiu Niculescu. ""Nu stim inca pe ce stadion vom evolua pe teren propriu in Cupa UEFA. Dinamo a inaintat doua variante la UEFA: stadionul din Soseaua Stefan cel Mare si Lia Manoliu. Totul depinde de cum va fi vremea si de cererea de bilete"", a anuntat ieri Nicolae Badea.

ULTIMUL MOHICAN. In dubla infrangere a lui Dinamo suferita in fata lui Bruges, pe teren s-a aflat si Claudiu Niculescu (nr. 9)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.