""Las norocul sa lucreze pentru mine"" - aceasta este deviza lui Cristian Dediu (39 de ani) cand vine vorba de Zeita Fortuna. Se pare ca e o atitudine inteleapta, de vreme ce norocul ii zambeste. Ieri, Cristian a devenit Milionar peste Noapte, dupa
""Las norocul sa lucreze pentru mine"" - aceasta este deviza lui Cristian Dediu (39 de ani) cand vine vorba de Zeita Fortuna. Se pare ca e o atitudine inteleapta, de vreme ce norocul ii zambeste. Ieri, Cristian a devenit Milionar peste Noapte, dupa ce a castigat Jackpotul de la concursul Jurnalului National: 370 de milioane!

De profesie electronist, Cristian este bucurestean si are o mica afacere cu instalatii, amenajari interioare si telecomunicatii, pe care se straduieste sa o faca profitabila. Munceste toata ziua, impreuna cu asociatul sau, George, si nu prea are vreme de citit ziare, mai ales in varianta lor tiparita. Cumpara Jurnalul National atunci cand prima pagina ii atrage atentia pe taraba. Luni, stirea cu Omar Haissam l-a facut sa cumpere ziarul. A razuit si talonul, asa intr-o doara, insa nu a fost sa fie. Marti, ""Transporturi de Star Trek"" s-a dovedit un material extrem de interesant pentru Cristian, drept pentru care Jurnalul National a poposit din nou in servieta lui. Ajuns la birou, Cristian a citit ziarul si, mai mult, ""silit"" de partenerul lui, a verificat si seriile concursului. Nu mica avea sa-i fie mirarea cand seria de pe talon a coincis cu seria castigatoare a Jackpotului, iar Cristian a devenit de 370 de ori milionar! Castigatorul nostru nu s-a decis inca ce va face cu banii. Stie ca o parte o va investi in firma si ca o parte este rezervata pentru fiul lui de 10 ani, Andrei Cristian. In orice caz, nu va renunta la obiceiul de a juca saptamanal la 6/49, deoarece considera ca ""norocul surade doar celor care cred in el"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.