Din 13 octombrie, emisiunea-concurs ""Dansez pentru tine"" revine la Pro Tv Lider al grupului Rock And Roll Band si actor de teatru, Stefan Banica jr isi consolideaza si statutul de vedeta tv. Incepand de saptamana viitoare, Stefan incepe al doile

Din 13 octombrie, emisiunea-concurs ""Dansez pentru tine"" revine la Pro Tv

Lider al grupului Rock And Roll Band si actor de teatru, Stefan Banica jr isi consolideaza si statutul de vedeta tv. Incepand de saptamana viitoare, Stefan incepe al doilea sezon al emisiunii de divertisment ""Dansez pentru tine"", care se anunta o competitie spectaculoasa si plina de suspans. Opt vedete indragite de marele public vor dansa cu opt dintre concurentii calificati in aceasta vara, in urma preselectiilor din cadrul ""Caravanei"".

REGIZOR. ""Ma bucur ca incepe «Dansez pentru tine», pentru ca aceasta emisiune prin caracterul ei umanitar si prin posibilitatea de a dezvolta un adevarat show de televiziune imi face placere si ma defineste. Incercam sa reu-nim in emisiune nume mari din lumea artistica in scopul de a ajuta oameni obisnuiti si intr-un fel de a ne uita la noi insine si de a intelege ca problemele fiecaruia dintre noi pot avea o rezolvare atat timp cat crezi in forta ta si in sprijinul celor din jur. Telespectatorilor nostri pe care-i respect ca de obicei le promit sapte saptamani de emotie si spectacol"", a declarat prezentatorul si regizorul emisiunii ""Dansez pentru tine"", Stefan Banica jr. Show-ul prezentat de Stefan si Iulia Vintur se anunta a fi plin de inedit: ""In primul rand, vor fi alti oameni, alti luptatori, cu alte probleme si vise, o noua serie de opt vedete care va dansa pentru implinirea viselor acestora. Am o noua coprezentatoare in persoana Iuliei Vintur si incercam impreuna sa imbunatatim fiecare departament si evident sa depasim nivelul editiei trecute. Probele de dans vor avea o dificultate sporita si depinde si de telespectatori, prin implicarea lor in votarea perechii favorite, sa avem un plus de adrenalina"", a adaugat Stefan. Prezentatoarea Stirilor Pro Tv din diminetile de week-end, Iulia Vintur, va fi legatura dintre concurentii emisiunii si telespectatori, le va asculta povestile si le va pune in evidenta visele.

CONCURENTI. Vedetele si concurentii au fost cu totii prezenti inca de la primele repetitii pentru show. Dana Rogoz, Elena Gheorghe (ex-Mandinga), Anda Adam si Maria Olaru, alaturi de Smiley, Aurelian Temisan, Victor Slav si Dinu Iancu Salajan sunt pregatiti sa se intalneasca cu partenerii lor: Adriela Morar (20 de ani, studenta, Cluj), Carmen Stepan (24 de ani, studenta, Arad), Cristina Capatana (22 de ani, agent de politie si studenta, Bucuresti), Aurelia Grigore (36 de ani, consilier juridic, Craiova), Dumitru Dragoi (23 de ani, ospatar, Bucuresti), Ionut Pavel (24 de ani, dansator, Galati), Vlad Rosca (17 ani, elev, Cluj), Cornel Ogrean (30 de ani, Oradea).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.