Un afis cu mesajul "zona fascista" a fost descoperit, sambata dimineata, lipit pe statuia lui Mihai Viteazul din centrul municipiului Targu Mures. Incidentul a fost semnalat de Uniunea Vatra Romaneasca (UVR), iar la fata locului s-a deplasat o echipa
Un afis cu mesajul "zona fascista" a fost descoperit, sambata dimineata, lipit pe statuia lui Mihai Viteazul din centrul municipiului Targu Mures. Incidentul a fost semnalat de Uniunea Vatra Romaneasca (UVR), iar la fata locului s-a deplasat o echipa de politisti care a dezlipit afisul. "M-a sunat domnul Constantin Lungu de la Arad, care venea la sedinta Biroului Executiv National al Uniunii Vatra Romaneasca. El mi-a spus ca este un abtipild pe care scrie zona fascista la statuia lui Mihai Viteazul", a declarat presedintele UVR Mures, consilierul local Florin Oproiescu. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.