Proaspat exclus de Victor Piturca din echipa nationala, Daniel Niculae a reusit sa inscrie primul sau gol in Ligue1 pentru Auxerre, la victoria cu 1-0 in fata lui Nantes, in etapa a 8-a a campionatului Frantei. Este al doilea gol reusit de fostul
Proaspat exclus de Victor Piturca din echipa nationala, Daniel Niculae a reusit sa inscrie primul sau gol in Ligue1 pentru Auxerre, la victoria cu 1-0 in fata lui Nantes, in etapa a 8-a a campionatului Frantei.

Este al doilea gol reusit de fostul rapidist pentru actuala sa echipa, dupa cel de joia trecuta din Cupa UEFA, la 2-1 cu Dinamo Zagreb. ""Nico"" a marcat in minutul 40 si a evoluat pana in minutul 70, in timp ce la oaspeti Claudiu Keseru nu a fost convocat. Referitor la neconvocarea lui Niculae, selectionerul a motivat ca nu evolueaza constant la echipa sa de club. Tot in Franta, Florin Bratu a fost titular la Valenciennes, 2-0 pe teren propriu cu Bordeaux. In Turcia, Bursaspor, cu romanii Cornel Frasineanu si Daniel Pancu in primul ""unsprezece"", a produs surpriza etapei, reusind sa invinga in deplasare pe Fenerbahce Istanbul, scor 1-0. Pancu a centrat dintr-un corner la reusita lui Kaloglou. (Daniel Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.