Parlamentarii din comisiile SRI si SIE ii vor audia azi pe George Maior si pe Claudiu Saftoiu, propusi la sefia celor doua Servicii de presedintele Traian Basescu. Apoi, cele doua propuneri vor fi supuse la vot in sedinta comuna a celor doua Came
Parlamentarii din comisiile SRI si SIE ii vor audia azi pe George Maior si pe Claudiu Saftoiu, propusi la sefia celor doua Servicii de presedintele Traian Basescu.

Apoi, cele doua propuneri vor fi supuse la vot in sedinta comuna a celor doua Camere miercuri. La finalul audierilor, cele doua candidaturi vor fi supuse la vot care are. doar caracter consultativ. ""Decisiv este votul din plen"", a spus si secretarul comisiei SIE, deputatul PRM Daniela Buruiana. Maior face parte din Comisia SIE si ar trebui participe la audierea lui Saftoiu. Cum presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a reiterat decizia PNL de a nu-l vota pe Maior, PRM s-a hotarat sa voteze impotriva, PC nu a luat o decizie, doar UDMR fiind ""pentru"", liderul PSD Mircea Geoana a anuntat ca a inceput negocierile cu liderii partidelor. (C.V.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.