Seful Postului de Politie Necsesti, din judetul Teleorman, a fost arestat, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a fost prins primind bani de la un barbat pe care il amenintase ca ii face dosar penal intrucat imprumutase masina unei persoane fara sa anunte Politia. Conform Directiei Generale Anticoruptie, agentul sef principal Petre C., seful Postului de Politie Necsesti, i-a cerut unui barbat din localitate 700 de lei pentru a nu-i intocmi dosar penal pentru ca a incredintat autoturismul proprietate personala unei alte persoane fara sa anunte IPJ Teleorman, ceea nu reprezinta insa o incalcare a legii.
Barbatul i-a dat politistului 350 de lei, jumatate de litru de coniac Cavador si cinci litri de palinca, dupa care, vazand ca politistul insita sa primeasca si restul sumei, a sesizat Parchetul Tribunalului Teleorman. Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Teleorman, impreuna cu procurori de la Parchetul Tribunalului Teleorman si cu sprijinul tehnic al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din MAI, au organizat un flagrant. Astfel, seful de Post a fost prins, intr-un bar din localitate, dupa ce a primit 350 de lei.
In momentul flagrantului, politistul a opus rezistenta si a incercat sa scape de bani, aruncandu-i. Agentul sef principal Petre C. a fost arestat preventiv de judecatorii Tribunalului Teleorman pe o perioada de zece zile, sub acuzatia de inselaciune. (G.T.)