Otelul Galati isi continua parcursul senzational din campionat, inregistrand sambata, cu UTA, a saptea victorie consecutiva, dupa un start cu trei esecuri la rand. Galatenii au castigat mai clar decat o arata scorul si ajunsesera, pana la disputarea
Otelul Galati isi continua parcursul senzational din campionat, inregistrand sambata, cu UTA, a saptea victorie consecutiva, dupa un start cu trei esecuri la rand. Galatenii au castigat mai clar decat o arata scorul si ajunsesera, pana la disputarea meciurilor de ieri, pe un incredibil loc doi in campionat. "Deocamdata este imposibil sa ne gandim ca vom termina campionatul pe podium. Ne-ar trebui conditii mult superioare celor pe care le avem acum. Trebuie sa ramanem modesti si sa speram ca putem continua aceasta serie de victorii. Greul abia acum incepe, pentru ca vor urma meciuri extrem de dificile cu Steaua, Dinamo si Rapid. Dar, trebuie sa traim clipa si sa ne bucuram pentru aceasta serie incredibila de sapte victorii consecutive", a spus Petre Grigoras, antrenorul care a produs aceasta serie. Marius Stan, directorul general al Otelului, a fost primul care s-a conformat solicitarii tehnicianului. "Nu ne-am propus sa castigam nici campionatul si nici cupa. Suntem bucurosi ca jucam bine si speram sa nu ne oprim aici", a spus oficialul galatean. De partea cealalta, Marius Lacatus, antrenorul aradenilor, a luat-o pe urmele lui George Copos, acuzandu-si jucatorii ca au facut figuratie. "A fost o victorie meritata a Otelului. Nu am reusit sa ne cream multe ocazii de a marca. E greu de jucat cu Otelul 11 contra 11, dar cand ai trei <<maini moarte>> in echipa e si mai greu. Unii dintre jucatori nu-si dau seama ca, jucand astfel, nu vom avea sanse in fata contracandidatelor noastre la evitarea retrogradarii", a spus Lacatus, evitand sa nominalizeze. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.