CAIAC-CANOE. Dupa medalia de aur obtinuta sambata de Florin Mironcic la Campionatele Europene de caiac-canoe ce s-au desfasurat la Racice (Cehia), in ultima zi a competitiei Romania si-a adjudecat aurul si in proba de C4 la 500 m. In afara acestor me
CAIAC-CANOE. Dupa medalia de aur obtinuta sambata de Florin Mironcic la Campionatele Europene de caiac-canoe ce s-au desfasurat la Racice (Cehia), in ultima zi a competitiei Romania si-a adjudecat aurul si in proba de C4 la 500 m. In afara acestor medalii, delegatia Romaniei a mai cucerit doua medalii de argint si trei de bronz. Sportivii romani au revenit in tara luni seara.
TENIS. In turul inaugural al turneului de la Gstaad, dotat cu premii in valoare de 421.250 de euro, Andrei Pavel il intalneste astazi pe elvetianul Stanislas Wawrinka. Daca va trece de elvetian, Pavel va da piept cu invingatorul dintre Carlos Berloq si Alex Mirnii. Un alt roman, Razvan Sabau, il are ca adversar in turneul de la Newport (355.000 dolari) pe austriacul Jurgen Melzer.
UTA. Profitand de eliminarea pe care Zeta Golubovci a suferit-o in Cupa UEFA Intertoto in fata lui Marobor, antrenorul Marius Lacatus a cerut conducerii echipei UTA sa transfere trei jucatori de la teamul sarbesc. Lacatus a declarat ca cei trei sarbi sunt foarte valorosi si vor fi titulari la ""batrana doamna"". Cei trei sunt Milan Radulovic, 24 de ani, fundas central; Branislav Vukomanovic, 24 de ani, fundas stanga si Milanko Raskovic, 25 de ani, atacant. Radulovic este component al nationalei Serbiei.
SPORTUL. Clubul Sportul Sudentesc a ramas fara licenta, a decis ieri Comisia de prima instanta din cadrul Sistemului national de licentiere. Cererea de retragere a licentei a fost formulata de Viorel Duru, directorul Directiei licente si afilieri. Clubul patronat de
Vasile Siman are posibilitatea de a face apel impotriva
acestei decizii, in termen de zece zile, la Comisia de apel a sistemului national de licentiere. Este
pentru a doua oara intr-o luna cand clubul ramane fara licenta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.