Campioana handbalului masculin romanesc, HCM Constanta, s-a impus, ieri, chiar in fief-ul cehilor de la HC Banik Karvina, cu scorul de 34-31 (14-16), in primul meci din cadrul grupei E a Ligii Campionilor. Dupa ce elevii antrenorului Lucian Rasnita n
Campioana handbalului masculin romanesc, HCM Constanta, s-a impus, ieri, chiar in fief-ul cehilor de la HC Banik Karvina, cu scorul de 34-31 (14-16), in primul meci din cadrul grupei E a Ligii Campionilor. Dupa ce elevii antrenorului Lucian Rasnita nu si-au gasit ritmul pe toata durata primei parti, reusind o prima egalare abia in minutul 25, scor 13-13, in debutul reprizei secunde, constantenii au fost si mai de nerecunoscut, gazdele conducand si la o diferenta de sase goluri dupa numai patru minute. Din acel moment, campionii Romaniei si-au revenit din pumni si au inceput o urmarire spectaculoasa, preluand conducerea pe tabela de marcaj prin doua reusite de senzatie ale pivotului Dragicevici cu 15 minute inainte de final. Mult mai motivata pe final, HCM Constanta a speculat prompt in ultima parte a jocului resemnarea gazdelor si cu portarul Stanescu "in mana" a reusit sa obtina o victorie extrem de pretioasa in deplasare, gatie golurilor marcate de Dragicevici (8), Milinovici (6), Smigici si Toma (cate 5), Kazici si Stavrositu (cate 3), Saulescu (2), Muraru si Buricea (cate 1). Conform programului EHF, urmatoarea intalnire a HCM Constanta din cadrul grupei E va avea loc la finele saptamanii, in 7 octombrie, de la ora 19, in direct pe TV Sport, atunci cand danezii de la GOG Gudme vor evolua pe Litoral. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.