ITALIA, Serie A, etapa a 5-a * ADRIAN MUTU a fost integralist ieri pentru Fiorentina, 3-0 acasa cu Catania si a primit un cartonas galben in minutul 61. BOGDAN LOBONT a fost doar rezerva pentru gazde * VALI NASTASE a fost integralist pentru Ascoli, c
ITALIA, Serie A, etapa a 5-a * ADRIAN MUTU a fost integralist ieri pentru Fiorentina, 3-0 acasa cu Catania si a primit un cartonas galben in minutul 61. BOGDAN LOBONT a fost doar rezerva pentru gazde * VALI NASTASE a fost integralist pentru Ascoli, care a scos un 0-0 pretios la Udine * CRISTI CHIVU nu a fost inclus in lotul Romei, 1-0 acasa cu Empoli, din cauza unei accidentari * Nici PAUL CODREA nu a intrat in vederile antrenorului Beretta, de la Siena, pentru meciul pierdut pe terenul lui AC Milan, tot din cauza unei accidentari.
ITALIA, Serie B, etapa a 4-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 0-2 acasa cu Juventus.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 6-a * VLAD MUNTEANU a marcat un gol pentru Energie Cottbus, care a pierdut cu 1-3 meciul jucat pe terenul lui Arminia Bielefeld. Ex-dinamovistul a deschis scorul in minutul 22, dintr-o pasa a lui SERGIU RADU, integralist, si a fost schimbat in minutul 76 cu Gunkel. Munteanu a ajuns la al treilea gol in Bundesliga * LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular pentru Alemannia Aachen, 2-1 acasa cu VfL Bochum. Jucatorul roman a pasat decisiv la primul gol al gazdelor si a fost inlocuit in minutul 87 cu Noll.
COREEA DE SUD, K-League, etapa a 8-a din play-off * ADRIAN NEAGA a marcat un gol pentru Seongnam Chunma, noua sa echipa, care s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Busan I. Park, pastrandu-si astfel pozitia de lider.
CIPRU, Premier League, etapa a 6-a * LAURENTIU DINTA a marcat un gol pentru Aris Limassol, care s-a impus pe teren propriu cu 3-1 in fata lui ENP Parilimni. Ex-stelistul a fost integralist, la fel ca si MIHAI STERE si ADRIAN MIHALCEA * STELIAN CARABAS a jucat toate minutele pentru Anorthosis Famagusta, 2-1 acasa cu Apollon Limassol, pentru care BOGDAN ANDONE a fost integralist
l DANIEL FLOREA a fost titular pentru Apoel Nicosia, care a castigat cu 2-1 meciul jucat in fata propriilor suporteri cu AEK Larnaca.
ELVETIA, cupa, 16-imi
l CRISTIAN TODEA, jucatorul lui AC Bellinzona, a fost eliminat in meciul de acasa cu Chiasso, pirzand cu 0-1. La gazde a mai fost titular si CRISTIAN IANU, in timp ce ADRIAN PIT nu a fost folosit din cauza unei accidentari.
UCRAINA, UPL, etapa a 9-a * MARIUS MITU a jucat toate minutele pentru Metalurg Donetk, care a remizat in deplasare, scor 1-1, cu Krivbas Krivoi Rog. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.