Conducerea FR Gimnastica a anuntat ca delegatia tricolora pentru Campionatele Mondiale de la Aarhus, intreceri programate sa se dispute in perioada 13-21 octombrie, va include 13 sportivi. Conform inregistrarii oficiale, lotul feminin al Romaniei le
Conducerea FR Gimnastica a anuntat ca delegatia tricolora pentru Campionatele Mondiale de la Aarhus, intreceri programate sa se dispute in perioada 13-21 octombrie, va include 13 sportivi. Conform inregistrarii oficiale, lotul feminin al Romaniei le include pe Elena Chiric, Dana Druncea, Sandra Izbasa, Floarea Leonida, Steliana Nistor si Loredana Sucar, in timp ce lotul masculin are in componenta pe Marius Berbecar, Marian Dragulescu, Flavius Koczi, Daniel Popescu, Dan Potra, Razvan Selariu si Robert Stanescu. Mentionam ca, pe 17 octombrie se vor desfasura finalele pe echipe la masculin, o zi mai tarziu finalele pe echipe la feminin, iar pe data de 19 octombrie vom afla numele laureatilor din concursurile de la individual compus, pentru ca, in ultimele doua zile sa fie programate finalele pe aparate. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.