Dorinel Munteanu (foto), antrenorul-jucator al lui CFR Cluj a anuntat sambata ca renunta "definitiv si irevocabil" la echipa nationala. Fotbalistul cu 131 de selectii, record absolut in Romania, intentiona sa participe la ultimul sau joc sambata, cu
Dorinel Munteanu (foto), antrenorul-jucator al lui CFR Cluj a anuntat sambata ca renunta "definitiv si irevocabil" la echipa nationala. Fotbalistul cu 131 de selectii, record absolut in Romania, intentiona sa participe la ultimul sau joc sambata, cu Belarus, in preliminariile Euro 2008, insa si-a schimbat decizia. "Am vrut sa joc in repriza a doua, dar s-au intamplat foarte multe in aceasta saptamana, incat nu am putut nici macar sa vorbesc cu Piturca. Din pacate trebuie sa renunt la echipa nationala, pentru ca nu fac fata. Decizia mea de a nu mai evolua la echipa nationala este definitiva si irevocabila", a punctat Munteanu la finalul meciului pe care echipa sa de club l-a terminat la egalitate, scor 2-2, cu FC Vaslui. Dorinel Munteanu are 38 de ani si a debutat in echipa nationala in 1991, participand la turneele finale ale Campionatului Mondial din 1994 si 1998 si la turneele finale de Campionat European din 1996 si 2000. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.