Trustul Media Pro se confrunta cu un nou divort. Dupa plecarea lui Teo Trandafir, a venit randul publicatiilor din trust sa ramana fara un om de baza.

Ieri, Dragos Stanca, managerul Publimedia (adica al ziarelor si revistelor din trustul lui Sarbu) si-a anuntat plecarea. Stanca a ocupat aceasta pozitie pret de trei ani, timp in care, alaturi de oameni precum Mihnea Vasiliu si Catalin Tolontan, a reusit sa dubleze cifra de afaceri a companiei care editeaza publicatii precum Ziarul Financiar, Business Magazin, ProTV Magazin, Playboy si altele.
VIRTUAL. Dragos Stanca a explicat decizia sa intr-un e-mail detaliat adresat tuturor angajatilor companiei. ""De ce plec? Pentru ca nu am de ales. Si pentru ca ceva s-a schimbat in mod esential si ireconciliabil"", precizeaza Stanca. Totodata, el spune ca in cursul zilei de vineri a avut o discutie cu Adrian Sarbu
despre neregulile din companie. Dupa 20 de minute, ultima reactie a magnatului PRO a fost darea lui Stanca afara din birou. Stanca a precizat ca a recurs la acest gest nu din cauza banilor, ci doar dintr-un principiu moral. (Cristina Ologeanu)