Craiova a obtinut ieri dupa amiaza a doua victorie in acest campionat, 2-1 la Urziceni, cu o alta nou-promovata. A fost un meci slab, decis in inceputurile de repriza, care au apartinut oltenilor, Saceanu si Bornescu marcand golurile oaspetilor. Port
Craiova a obtinut ieri dupa amiaza a doua victorie in acest campionat, 2-1 la Urziceni, cu o alta nou-promovata. A fost un meci slab, decis in inceputurile de repriza, care au apartinut oltenilor, Saceanu si Bornescu marcand golurile oaspetilor. Portarul Craiovei a executat cu siguranta un penalty si se afla la prima reusita in Liga I. Debut nefericit pentru Dan Petrescu la carma Unirii, echipa pe care a preluat-o saptamana trecuta, dupa ce a fost demis de la Wisla Cracovia. "Bursucul" nu a stat pe banca echipei sale la acest joc, lasandu-l pe secundul Iulian Mihaescu sa pregateasca partida si sa efectueze schimbarile, responsabil de rezultate urmand sa fie abia din etapa viitoare. "Ne pare rau pentru Dan, pentru noi, insa el a debutat cu stangul si la Sportul, si la Wisla, iar in cele din urma a obtinut rezultate bune si performante, asa ca speram ca acelasi lucru sa se intample si aici", a declarat la final Iulian Mihaescu. De partea cealalta s-a aflat un alt debutant, Stefan Stoica, cel care a preluat saptamana trecuta echipa de la echipa formata din Costica Stefanescu, Nae Ungureanu si Ovidiu Stanga, demisi pentru rezultatele slabe din acest start de campionat, a plecat excelent, cu o victorie in deplasare si spera ca in aceasta pauza de campionat sa puna pe picioare echipa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.