Real Madrid nu a reusit decat un rezultat de egalitate, 1-1, in derby-ul cu Atletico Madrid din etapa a 5-a a Primerei Division. Mista a deschis scorul in minutul 6, iar ""albii"" au egalat in minutul 37 prin Raul, golgeterul lasat acasa de selection
Real Madrid nu a reusit decat un rezultat de egalitate, 1-1, in derby-ul cu Atletico Madrid din etapa a 5-a a Primerei Division. Mista a deschis scorul in minutul 6, iar ""albii"" au egalat in minutul 37 prin Raul, golgeterul lasat acasa de selectionerul Luis Aragones.
POLEMICA. Adversara Stelei din Liga Campionilor a jucat in ultima jumatate de ora in inferioritate numerica dupa ce Sergio Ramos a vazut al doilea cartonas galben, pentru ca l-a lovit cu cotul pe Fernando Torres. Antrenorul Fabio Capello l-a acuzat insa pe atacantul lui Atletico Madrid ca a jucat teatru. ""Torres a simulat si l-a pacalit pe arbitru. A fost o farsa"", s-a plans italianul. In schimb, ""El Nino"" a replicat: ""Capello vorbeste despre mine ca sa nu vorbeasca despre jocul slab al echipei sale. Am fost lovit cu cotul, iar eliminarea lui Ramos e corecta"". In partida cu Atletico, tehnicianul italian a folosit urmatorii jucatori: Casillas - Mejia, Cannavaro, Sergio Ramos, Roberto Carlos - Reyes (a€™63 Raul Bravo) - Diarra, Emerson, Raul - Guti (a€™70 Beckham), Van Nistelrooy (a€˜81 Ronaldo). Steaua va juca impotriva Realului la 17 octom-brie, la Bucuresti, returul fiind programat la 1 noiembrie.
DINAMO KIEV. Formatia ucraineana a invins cu 2-1 pe Tavria Simferopol,
intr-un meci din etapa a 9-a. Golurile lui Dinamo Kiev au fost marcate de Rodolfo (a€™31) si Satkih (a€™48). Florin Cernat a fost rezerva la acest meci, iar coechipierul sau Cristian Irimia nu a fost inclus in lot. (Delia Gomoescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.