Confruntarea dintre cei mai proaspeti antrenori din liga 1, Dan Petrescu, la gazde, respectiv Stefan Stoica la olteni, s-a incheiat cu victoria Universitatii. Succesul oltenilor a fost adus dintr-un penalty de catre portarul-golgeter, Mircea Born
Confruntarea dintre cei mai proaspeti antrenori din liga 1, Dan Petrescu, la gazde, respectiv Stefan Stoica la olteni, s-a incheiat cu victoria Universitatii.

Succesul oltenilor a fost adus dintr-un penalty de catre portarul-golgeter, Mircea Bornescu.
DUEL. Formula ultra-ofensiva adoptata pentru Unirea Urziceni de Dan Petrescu n-a functionat in fata defensivei propuse de Stefan Stoica. Dupa ce Saceanu a deschis scorul, cu un sut precis de la circa 22 de metri, actiunile gazdelor s-au oprit undeva la 30 de metri de poarta lui Bornescu. Imediat dupa pauza, Bornescu a transformat un penalty acordat pentru un fault al lui Nicu Epaminonda la Baird. Unirea a marcat golul de onoare prin Aldea, dupa un nou penalty obtinut tot de el in urma unui duel cu Rose.
FERICIT. Noul antrenor al oltenilor Stefan Stoica era extrem de satisfacut la finalul intalnirii. ""Ma bucur enorm ca am reusit sa castigam chiar la primul meu meci pe banca Universitatii. Este o victorie importanta, impotriva uneia dintre contracandidate la retrogradare. Le multumesc foarte mult acestor pusti si cred ca in anii urmatori aici se poate naste o noua mare echipa."" De partea cealalta, Dan Petrescu a refuzat sa onoreze conferinta de presa, motivand ca isi respecta o promisiune facuta la plecarea din Romania. La intalnirea cu presa a fost secundul sau, Iulian Mihaescu: ""Prin acest esec am intrat in hora retrogradarii, pentru ca ne asteapta meciuri cu echipele grele.""
(Vicentiu Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.