Barcelona ramane neinvinsa in Primera Division si dupa etapa a 5-a. Baietii lui Frank Rijkaard au castigat cu 3-1 pe terenul lui Athletic Bilbao, insa victoria nu a fost atat de facila cum pare. CU AJUTOR. Yeste a deschis scorul pentru basci in min
Barcelona ramane neinvinsa in Primera Division si dupa etapa a 5-a. Baietii lui Frank Rijkaard au castigat cu 3-1 pe terenul lui Athletic Bilbao, insa victoria nu a fost atat de facila cum pare.
CU AJUTOR. Yeste a deschis scorul pentru basci in minutul 11, dar bucuria n-a durat prea mult pe ""San Mames"". In minutul 18, Athletic a ramas in inferioritate numerica in urma eliminarii lui Casas. Cu cateva secunde inainte de pauza, Puyol a restabilit egalitatea, cu ajutorul involuntar al lui Ustaritz. In partea a doua a jocului, Gudjohnsen (foto - a€™60) si Saviola (a€™77) au semnat victoria catalanilor.
SPRIJIN. Jucatorii Barcelonei i-au dedicat victoria coechipierului lor, Samuel Etoa€™o, care va fi indisponibil cinci luni, in urma rupturii de menisc suferite in meciul cu Werder Bremen din Liga Campionilor. Inaintea partidei de la Bilbao, fotbalistii catalani au intrat pe gazon purtand tricouri verzi pe care era imprimat mesajul ""Anims Samu!"" (""Curaj Samu""). Tot in etapa a 5-a din Primera Division, Real Madrid, adversara Stelei in Liga Campionilor a evoluat aseara, dupa inchiderea editiei, impotriva lui Atletico Madrid.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.