Dupa cea de-a saptea victorie consecutiva, Otelul a urcat pe podiumul Ligii 1, dar antrenorul Petre Grigoras isi doreste ca jucatorii sai sa ramana cu picioarele pe pamant.

""Deocamdata este imposibil sa ne gandim ca vom termina campionatul pe podium. Ne-ar trebui conditii mult superioare celor pe care le avem acum. Trebuie sa ramanem modesti si sa speram ca putem continua aceasta serie de victorii. Greul abia acum incepe, pentru ca vor urma meciuri extrem de dificile cu Steaua, Dinamo si Rapid. Dar, trebuie sa traim clipa si sa ne bucuram pentru aceasta serie incredibila de sapte victorii consecutive"", a spus tehnicianul.
PROTEST. In tribunele stadionului din Galati au fost prezenti aproximativ 4.500 de spectatori. Galeria Otelului a afisat o serie de mesaje prin care contesta decizia Comitetului Executiv al FRF de a interzice introducea in stadioane a bannerelor care contin altceva decat insemnele cluburilor: ""Libera exprimare este garantata prin constitutie"", ""Jos Cenzura"" si ""FRF=PCR"".

""TREI MAINI MOARTE""