Dupa cea de-a saptea victorie consecutiva, Otelul a urcat pe podiumul Ligii 1, dar antrenorul Petre Grigoras isi doreste ca jucatorii sai sa ramana cu picioarele pe pamant. ""Deocamdata este imposibil sa ne gandim ca vom termina campionatul pe po

Dupa cea de-a saptea victorie consecutiva, Otelul a urcat pe podiumul Ligii 1, dar antrenorul Petre Grigoras isi doreste ca jucatorii sai sa ramana cu picioarele pe pamant.

""Deocamdata este imposibil sa ne gandim ca vom termina campionatul pe podium. Ne-ar trebui conditii mult superioare celor pe care le avem acum. Trebuie sa ramanem modesti si sa speram ca putem continua aceasta serie de victorii. Greul abia acum incepe, pentru ca vor urma meciuri extrem de dificile cu Steaua, Dinamo si Rapid. Dar, trebuie sa traim clipa si sa ne bucuram pentru aceasta serie incredibila de sapte victorii consecutive"", a spus tehnicianul.
PROTEST. In tribunele stadionului din Galati au fost prezenti aproximativ 4.500 de spectatori. Galeria Otelului a afisat o serie de mesaje prin care contesta decizia Comitetului Executiv al FRF de a interzice introducea in stadioane a bannerelor care contin altceva decat insemnele cluburilor: ""Libera exprimare este garantata prin constitutie"", ""Jos Cenzura"" si ""FRF=PCR"".

""TREI MAINI MOARTE""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.