Ieri, la Biserica ""Popa Soare"", fiul presedintelui FRF, Dan Mircea Sandu, s-a casatorit cu Juanita Ghidoncea, la ceremonie participand intregul staff federal, precum si oficialii echipelor din Liga 1. Presedintele FRF a avut un ""dinte"" impotri

Ieri, la Biserica ""Popa Soare"", fiul presedintelui FRF, Dan Mircea Sandu, s-a casatorit cu Juanita Ghidoncea, la ceremonie participand intregul staff federal, precum si oficialii echipelor din Liga 1.

Presedintele FRF a avut un ""dinte"" impotriva reprezentantilor mass-media, ziaristii avand interzis la cununia religioasa. La petrecerea de la Intercontinental au fost invitate peste 300 de persoane, majoritatea din lumea fotbalului, nasi fiind Diana si Adrian Bucurescu, prieteni de familie.
LUME BUNA. Lumea buna a inceput cu selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, si a continuat cu principalii subordonati ai socrului mare, Adalbert Kassai, Ionut Lupescu, Dumitru Moraru sau Mircea Mihail. LPF a fost ""in par"", in frunte cu presedintele Dumitru Dragomir, secretarul Valentin Alexandru si vicepresedintele Alexandru Boc. Au mai fost prezenti ""cainele"" Cornel Dinu, boss-ul Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, seful arbitrilor, Gheorghe Constantin, precum si ""secunzii"" nationalei, Stefan Iovan si Dan Apolzan. Brat la brat au aparut Adrian Porumboiu si Gheorghe Stefan, ultimul inca suparat pe prestatia arbitrilor de la meciul Ceahlaul - Poli Timisoara.
ABSENTA. De la eveniment a lipsit fiica presedintelui, Raluca Sandu, aflata in SUA. In schimb, a fost prezent Robert Sandu, nepotul oficialului FRF, care a fost inchis pentru o problema legata de droguri. Mirele a fost imbracat intr-un smoking negru, in timp ce mireasa a purtat o rochie crem. ""A fost o nunta superba. Pentru o noapte am uitat de fotbal si de adversitati. A fost lume buna, din toate domeniile"", a declarat presedintele de onoare al Ceahlaului Piatra-Neamt si, in acelasi timp, primarul orasului de sub Pietricica, Gheorghe Stefan. Un alt edil prezent la ceremonia de la sala Ronda a fost Aurica Solomon, primarul Craiovei.

SHOW CU DANIELA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.