Sedinta Colegiului Director al PD de sambata, destinata rapoartelor de activitate ale ministrilor, a fost scena unui moment de ""tandrete"" intre sobrul ministru al Justitiei, Monica Macovei, si colegul sau de la Interne, severul Vasile Blaga. In
Sedinta Colegiului Director al PD de sambata, destinata rapoartelor de activitate ale ministrilor, a fost scena unui moment de ""tandrete"" intre sobrul ministru al Justitiei, Monica Macovei, si colegul sau de la Interne, severul Vasile Blaga.

Intrucat Anca Boagiu tinuse un discurs ""plin de elen"" despre integrarea in UE, multumindu-le colegilor sai ca
i-au dat ""sansa sa faca ceva pentru tara ei"" si ""impreuna sa scrie istoria"" si sa ""reformeze"" Romania, Macovei s-a simtit pasamite obligata sa le adreseze si ea un cuvant celor care au primit-o ministru. ""Eu nu ma pricep la discursuri politice si nu spun niciodata «Multumesc» si «Bravo!». Cand fiul meu ia un 9 il intreb mereu de ce nu a luat 10. Insa acum as vrea sa spun un «Multumesc» PD pentru ca m-a sustinut pentru aceasta functie si pentru reforma justitiei. Sigur, ne-am mai certat, toti se cearta, copiii, sotii. Cu Vasile Blaga poate cel mai tare, dar m-a ajutat, inclusiv cu glasul lui «puternic», cand a fost nevoie de o decizie «Guvern»"", a spus Macovei, afisand chiar un zambet, pentru ca ulterior sa se duca si sa-l pupe pe Blaga, cu care nu se afla in cele mai bune relatii. (Oana Stancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.