Madonna, Janet Jackson si Brad Pitt se numara printre celebritatile inscrise in editia din 2007 a celebrei Guiness Book, care a fost lansata ieri pe piata. Madonna este artista cu cele mai mari castiguri intr-un an de zile, 50 de milioane de dolari in 2004, devansand-o pe Britney Spears, cea care a stabilit recordul anterior, realteaza site-ul abc.com, citat de Mediafax.
In aceeasi editie a Cartii Recordurilor a mai fost inscrisa J. K. Rowling, autoarea seriei aventurilor lui Harry Potter, aceasta fiind cea mai bine platita scriitoare de carti pentru copii. Datorita seriei de mare succes, Rowling a castigat 64,23 milioane de dolari in ultimul an. Cel mai lung serial de televiziune SF a fost desemnat "Doctor Who", cu 709 episoade de la lansarea in 1963.
Janet Jackson a stabilit recordul de cea mai cautata persoana de pe Internet. Cantareata detine recordul si pentru cea mai mare amenda impusa vreodata unui radiodifuzor, dupa scandalul "Nipplegate". In urma cu doi ani, Janet Jackson si-a expus un san in timpul unui dans cu Justin Timberlake, in pauza finalei Super Bowl. Incidentul, pus de Timberlake pe seama unei "greseli de fabricatie" a costumului lui Janet, a starnit peste 540.000 de plangeri de la telespectatori, fapt care a dus la amendarea postului CBS. Cel mai cautat barbat pe motorul de cautare Google este starul hollywoodian Brad Pitt.
Senatoarea Hillary Rodham Clinton detine recordul pentru cartea non-fiction care s-a vandut cel mai rapid la lansare: 200.000 de exemplare in prima zi de la aparitia pe piata.
Sotul acesteia, fostul presedinte american Bill Clinton, detine recordul pentru cel mai mare avans oferit de o editura pentru o carte non-fiction.
Nicole Kidman, castigatoare a unui premiu Oscar, este cel mai bine platit actor pe minut: 3,71 de milioane de dolari pentru o reclama de patru minute la parfumul Chanel No.5.
Oprah Winfrey, celebra prezentatoare americana de televiziune, detine recordul de cea mai bine platita persoana din televiziune.
Clint Eastwood, Vince Vaughn si Christopher Lee sunt cei mai inalti barbati de la Hollywood, iar cele mai inalte femei sunt Sigourney Weaver, Brigitte Nielsen si Geena Davis. (D.V.)